ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εγγυήσεις – Επιστροφές | www.silkyhouse.gr

 

Φροντίζουμε καθημερινά να μένετε απόλυτα ευχαριστημένοι σε οποιαδήποτε αγορά αλλά και επικοινωνία μαζί μας.

Ανθρώπινα λάθη είναι πιθανό να συμβούν όσο προσεκτικοί και να είμαστε. Αν τυχόν παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, αν εντοπίσατε ότι κάναμε κάποιο λάθος ή αγοράσατε κάτι που δε συμφωνεί με αυτό περιγράφεται στο site, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.

  • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, έχετε τη δυνατότητα να το επιστρέψετε σε 5 (πέντε) εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα επιστροφής σε αυτή την περίπτωση είναι χρέωση του www.silkyhouse.gr.
  • Αν αλλάξατε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που μόλις αγόρασατε, έχετε τη δυνατότητα να το επιστρέψετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, στην αρχική του συσκευασία, αν είναι δυνατόν. Τα έξοδα επιστροφής σε αυτή την περίπτωση είναι χρέωση του πελάτη. Το ποσό αγοράς (συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής) θα σας επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα μας ειδοποιήσετε.

Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται μαζί με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις παραπάνω απαιτήσεις, το www.silkyhouse.gr έχει το δικαίωμα να μην αποδεχτεί οποιαδήποτε επιστροφή ή/και αντικατάσταση.

Η παραπάνω διαδικασία είναι σύμφωνη με την σχετική οδηγία του Υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία ισχύει από τις 13 Ιουνίου 2014