Το 1978 η Μυρσίνη ξεκινά το ταξίδι της στον κόσμο του μεταξιού .

Η αγάπη της για ότι ποιο πολύτιμο πάνω στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας (το ΜΕΤΑΞΙ) και η αστείρευτη φαντασία της για την δημιουργία έργων τέχνης πάνω σ’ αυτό ,αλλά και η μεγάλη της επιθυμία να κάνει αυτό το πολύτιμο υλικό ένα είδος καθημερινό, που θα μπορούσε να διακοσμήσει όλα τα ελληνικά σπίτια, και να διαδοθεί ευρέως δίνοντας πολυτέλεια. Με την βοήθεια του συζύγου της του κυρίου Δημήτρη ,  κλωστοϋφαντουργού – μηχανικού, γνώστη καλά του αντικειμένου ξεκινούν μαζί την παράγωγη εργόχειρου σε κλίμακα μαζικής παράγωγης, πάντα όμως με φροντίδα και αγάπη για αυτό που προσέφεραν στο κοινό.

Μέσα από τα χρόνια που πέρασαν διακρίσεις και καινοτομίες διακρίνουν την εταιρία πλέον Μυρσίνη.

Με βραβεύσεις σε εκθέσεις του εξωτερικού , αλλά και με την είσοδο της εταιρίας στον χώρο του χειροποίητου εργόχειρου που διατηρεί μέχρι τώρα και  προσφέρει πάντα εργόχειρα καινοτόμα και ποιοτικά . Σχεδιάζουμε τα υφάσματα , τα κεντήματα και τις δαντέλες, επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά που προσφέρει η Ελληνική αγορά και παραγωγή.

Αλλά για την εταιρία Μυρσίνη πρωταρχικό ρολό έπαιζε και παίζει ο παράγοντας άνθρωπος . Για τον λόγο αυτό η ιδία η κύρια Μυρσίνη επιλέγει της συνεργάτιδες της αυτές δηλαδή που θα πλέξουν ή θα κεντήσουν  τα εργόχειρα της όπου και θα μπει η υπογραφή του ονόματος Μυρσίνη. Δεν είναι μόνο συνεργάτιδες για εμάς, αλλά της θεωρούμε μέρος της μεγάλης οικογενείας ΜΥΡΣΙΝΗ.

Θα μας βρείτε στην οικοτεχνία μας έξω λίγα χλμ. εκτός  της ακριτικής Αλεξανδρούπολης, και ένα άλλο σημείο αναφοράς είναι μέσα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης σε έναν όμορφο χώρο  πλήρως ανακαινισμένο χώρο.

www.silkyhouse.gr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μιαούλη 6
Αλεξανδρούπολη, 68132
Τηλ.: 25510 31205   mobile: #30 6932317991
email: info@silkyhouse.gr

myrsinesilks@yahoo.gr